Home Winkelbeveiliging
Winkelbeveiliging

Winkelcriminaliteit is al jaren een groeiende derving post voor detaillisten. Met de inzet van een winkelsurveillant kan veel criminaliteit worden voorkomen, daar de surveillant duidelijk herkenbaar op de winkelvloer aanwezig is en vroegtijdig afwijkende gedragingen onder het publiek zal signaleren. Maar ook in deze functie staat dienstverlening voorop. U wilt dat uw klanten zich prettig voelen in uw winkelomgeving en een nors kijkende beveiliger draagt daar niet aan bij. vandaar dat de winkelsurveillanten van DHK security allen zijn getraind in het gastheerschap. Daarnaast zijn onze surveillanten in het bezit van het EHBO/BHV diploma, waardoor zij ook onderdeel kunnen uitmaken van uw bedrijfshulpverlening.

Winkelbeveiliging

Winkelcriminaliteit is al jaren een groeiende derving post voor detaillisten. Met de inzet van een winkelsurveillant kan veel criminaliteit worden voorkomen, daar de surveillant duidelijk herkenbaar op de winkelvloer aanwezig is en vroegtijdig afwijkende gedragingen onder het publiek zal signaleren. Maar ook in deze functie staat dienstverlening voorop.

U wilt dat uw klanten zich prettig voelen in uw winkelomgeving en een nors kijkende beveiliger draagt daar niet aan bij. Vandaar dat de winkelsurveillanten van DHK security allen zijn getraind in het gastheerschap. Daarnaast zijn onze surveillanten in het bezit van het EHBO/BHV diploma, waardoor zij ook onderdeel kunnen uitmaken van uw bedrijfshulpverlening.

Offerte aanvragen

Bel ons Mail ons