Toezichthouders (sfeerbeheer)

De afgelopen jaren is er steeds meer behoefte aan de inzet van toezichthouders (sfeerbeheer) tijdens evenementen. Toezichthouders kunnen de beveiligers op locatie ondersteunen en de bezoekers een veilig en aangenaam gevoel geven. Daarnaast kun je toezichthouders gebruiken om bijvoorbeeld polsbandjes om te doen of andere service verlenende taken.

Wijktoezicht

De roep om meer blauw op straat blijft toenemen. Deze grotere vraag en de focus van de politie op de bestrijding van de (harde) criminaliteit veroorzaakt een handhaving tekort bij gemeenten. Kleine ergernissen, jongerenoverlast en het parkeerbeleid hebben verminderde aandacht van de politie. Gemeenten nemen de verantwoordelijkheid voor het eigen veiligheidsbeleid en de handhaving.  DHK Security is een betrouwbare partner die veiligheid creëert. DHK Security kent uw problematiek en weet wat werkt. Of het nu gaat om parkeerhandhaving, jongerenoverlast, hot spot benadering, wijktoezicht of overlast rond winkelgebieden, onze kennis en ervaring delen wij graag. U kunt rekenen op een passend advies van DHK Security.
DHK Security biedt het volgende:

  • Inzet Toezichthouders die het veld opgaan, jongeren aanspreken op hun gedrag en alternatieven biedt om hun vrije tijd zonder overlast en op een nuttige manier in te kunnen vullen.
  • Inzet fysieke beveiliging visueel zichtbaar met een preventief karakter maar ook toegankelijk voor burgers en ondernemers in uw wijk.
  • Inzet mobiele surveillance in de wijk tijdens specifieke uren ter voorkoming en tijdige signalering van mogelijke inbraken of vandalisme.
Imprint

Neem Contact op

Wilt u vrijblijvend kennismaken met een van onze experts of heeft u eerst behoefte aan aanvullende informatie over één of meerdere van onze diensten?